Whardrivesus740x400

Dettol startet med å forebygge smitte og sykdom på sykehus i Storbritannia, men hadde hele tiden større ambisjoner. Målsettingen var å bidra til å holde folk friske. Dettol ønsket å beskytte familier ved å bli en del av hverdagen i deres hjem.

Dette er vårt helsemål. Vår første viktige oppgave var å forebygge infeksjon av kutt og sår. Siden den gang har målsettingen blitt utvidet til også å omfatte forebygging av spredning av sykdomsfremkallende bakterier på hender, kropp, skittentøy og overflater.

I dag tilbyr vi mange Dettol produkter. Alle våre produkter er utviklet for å beskytte familien mot uønskede bakterier og sykdom.

Hvert år oppsøker vi skoler for å lære barn hvor viktig det er å vaske hendene for å holde seg frisk. Hvert år gir vi millioner av nye mødre rundt om i verden en gratis startpakke med produkter og informasjon om hygiene, for å hjelpe dem med å beskytte babyen.

I vårt arbeid for å forebygge sykdom samarbeider vi med partnere som Redd Barna for å nå de mødrene som trenger oss mest, på steder hvor beskyttelse mot sykdom er et spørsmål om liv eller død.

Hvert år lover vi å gjøre mer for helsen til familier over hele verden.

Vi verdsetter samarbeidet med mødre over hele verden som tar vare på familiens helse, og vi streber hele tiden etter å kunne tilby enda bedre løsninger for personlig hygiene og rengjøring for å holde hjem og familier friske.

Takk for at du er med oss på reisen.