71 MUMS PROGRAMME 740X400

Å få en baby er en svært givende og spennende opplevelse for nybakte mødre. Samtidig er det et enormt ansvar å ta vare på den nyfødte. Å beskytte spedbarn mot sykdom og smitte er særdeles viktig fordi nyfødtes immunsystem er ennå ikke er fullt utviklet.

Dettol har over 80 års kompetanse i hygiene og et vedvarende ønske om å beskytte nyfødte og spedbarn mot infeksjon. Det er derfor vi hvert år rekker ut til over 8 millioner nye mødre rundt om i verden med opplæring om hygiene.

Vi samarbeider med en rekke partnere, fra veldedige- og frivillige organisasjoner til helsepersonell som barneleger og jordmødre og med ulike offentlige organisasjoner i over 40 land rundt om i verden for å nå ut til nybakte mødre. Vi informerer dem om grunnleggende, men likevel effektive, sunne hygienevaner som kan beskytte både den nyfødte og hele familien mot sykdom. Dette er utrolig viktig, for hvert år dør over 800.000 barn under fem år på grunn av diaré, en sykdom som kan forebygges gjennom god hygiene.

Vårt mål er å støtte nye mødre og hjelpe dem med å holde familien sunn og lære dem hvordan noen små tiltak kan være svært viktige for å unngå sykdom og beskytte hele familien.

Hos Dettol har vi stor tro på betydningen av hygieneopplysning. Det berører selve kjernen av hvem vi er, fordi det bidrar til å beskytte familier fra sykdom og bidrar til å gi nyfødte en sunn start på livet.