Healthy Home Landing 1120 340 V1

Sunne hjem

Din guide til å skape et hygienisk rent og sunt hjem

Dettol har over 80 års erfaring fra å beskyttel mot bakterier og virus, og vi er opptatt av å bidra til å holde familien din sunn. Det er derfor vi lager produkter som ikke bare bidrar til å holde hjemmet rent og friskt, men som også bidrar til å beskytte familien mot skadelige bakterier som kan forårsake sykdom. Les alt du trenger å vite om sunn rengjøring, hygienehotspots i hjemmet og mye mer.

Healthy Kitchen 740 400 V1

Sunt kjøkken

For de fleste familier er kjøkkenet en viktig del av hjemmet, men det er også et populært sted for bakterier. Følg Dettols guide til et sunt og hygienisk kjøkken.

53 LIVING AND BEDROOM

Sunne oppholdsrom og soveværelser

Det sies at vi i gjennomsnitt tilbringer omtrent en tredjedel av livet til å sove. Her er din guide til sunne soverom og oppholdsrom. 

54 HEALTHY BATHROOM 740X400

Sunne badeværelser

Såpeskum, kalkavlagringer og søl, for ikke å snakke om sopp og mugg, gjør badet til et ypperlig sted for bakterier. Din guide til hotspots på badet og hvordan Dettol kan holde badeværelset rent.

55 LAUNDRY 740X400

Sunn klesvask

Klær kan bli forurenset med bakterier som ikke fjernes når vi bruker lave vasketemperaturer. Lær hvordan du kan holde tøyet sunt selv ved lave temperaturer.

56 Pets

Kjæledyr

En ledsager, en familievenn eller en barndomskamerat - kjæledyr er ofte et viktig medlem av familien. Her er vår guide med råd om hvordan man kan holde hjemmet sunt når man har kjæledyr.

511 HOME HYGIENE HOTSPOTS 740X400

Hygienehotspots i hjemmet

Finn ut hvor i hjemmet uønskede bakterier ligger på lur med vår hygienehotspot-guide.

Toppen av siden