73 DISASTER RELIEF 740X400

Ekstremvær og andre hendelser kan til tider ha tragiske konsekvenser for lokalsamfunn. Når katastrofen rammer, oppstår nye helsetrusler for menneskene som lever i området.

Eksempler på slike utfordringer er oversvømmelser, kloakk som flyter over og vannskader - for bare å nevne noen få. Alle disse problemene gir god grobunn for bakterier, og ofte er det ingen tilgang på vann som er nødvendig for saneringsprosessen.

Hos Dettol føler vi oss forpliktet til  å hjelpe når folk trenger det mest, og det er ofte tilfellet når en katastrofe rammer. Her er noen eksempler:

  • Children’s Emergency Fund Dettol: og vårt morselskap Reckitt Benckiser samarbeider med Redd Barna for å hjelpe barn over hele verden rammet av katastrofe. I 2007 ble Children's Emergency Fund (CEF) opprettet for å kunne gi rask nødhjelp i forbindelse med katastrofer. 
  • Katastrofehjelp: Når katastrofen rammer, reagerer Dettol med å donere gratis produkter og noen ganger pengegaver til katastrofehjelp. Eksempler på dette er tyfonen Haiyan på Filippinene og tornadoen som rammet USA i 2013. 

Redd Barna er verdens ledende uavhengige organisasjon for barn. Redd Barna jobber i mer enn 120 land for å redde barns liv, kjempe for barns rettigheter og hjelpe dem til å nå sitt fulle potensiale. Reckitt Benckiser og Dettol er stolte av å være samarbeidspartnere med Redd Barna.